Ι.Ο.ΑΣ.: Δράσεις Ενημέρωσης

    Την Πέμπτη 14/02/2013 διεξήχθη εκδήλωση στην Παιδοψυχιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για τις δράσεις του Ινστιτούτου σε ότι αφορά στην Οδική Ασφάλεια των παιδιών και των νέων. Προσκεκλημένη του διευθυντή της κλινικής Καθηγητού κου Γεράσιμου Κολαΐτη και των εργαζομένων ήταν η κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” και στελέχη του Ινστιτούτου.

    Την παρουσίαση παρακολούθησαν παιδοψυχίατροι, ιατροί ειδικευόμενοι στην Παιδοψυχιατρική, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, λογοπεδικοί, εργοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα οδικής ασφάλειας που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της κλινικής καθώς επίσης και οι προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας σε θέματα δράσεων και έρευνας με σκοπό τη μείωση των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα.

    Ήδη στη συγκεκριμένη εκδήλωση, μετά από πρόταση της Ψυχιάτρου – Παιδοψυχίατρου , κας Μάγδας Λιακοπούλου, Διευθύντριας Ε.Σ.Υ. της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, τέως Καθηγήτριας ΕΚΠΑ, συμφωνήθηκε στις 22 Μαρτίου να γίνει η έναρξη της συνεργασίας με το Ινστιτούτο, με την ενημέρωση των ασθενών από το προσωπικό του νοσοκομείου για θέματα οδικής ασφάλειας και διανομή ενημερωτικού υλικού του Ινστιτούτου, στο πλαίσιο της 6ης Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (15-23 Μαρτίου 2013), η οποία διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από το Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς” σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

    Το Ι.Ο.ΑΣ. παρακολουθεί στενά τη φροντίδα των μικρών ασθενών που προσέρχονται στο Νοσοκομείο Παίδων “Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” μετά από τροχαία δυστυχήματα και στο προσεχές μέλλον θα παρουσιαστεί μελέτη γύρω από το θέμα αυτό. Ένα ζήτημα υψίστης σημασίας για την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ