Lidl Hellas: Σκορπίσαμε Χαμόγελα

Η Lidl Hellas, σε μια εκδήλωση ανθρωπιάς και αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου σε χώρο εκδηλώσεων της Αθήνας, πρόσφερε επιταγή 84.927 Ευρώ στον Οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού», για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης που λειτουργεί ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα, σκορπίζοντας χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά.

Η φιλανθρωπική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε από 1η Νοεμβρίου 2012 έως και 15 Ιανουαρίου 2013 έδωσε τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της Lidl να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματά μας χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, συμβάλλοντας άμεσα στη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από την πώληση κάθε μεμονωμένης συσκευασίας διατέθηκε από την Εταιρία το ποσό των 0,25 Ευρώ στο ΧτΠ, ενώ συνολικά πουλήθηκαν περισσότερες από 339 χιλιάδες συσκευασίες.

Η δράση αυτή της Lidl Hellas στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και γιορτάστηκε σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας παραδόθηκε η επιταγή των 84.927 Ευρώ στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

H Lidl Hellas συνεχίζει να εκφράζει έμπρακτα τη συμπαράστασή της και την προσφορά αγάπης στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στα παιδιά, με πράξεις ευθύνης και με αίσθημα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, προσφέροντας ελπίδα, ασφάλεια και χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ