Grant Thornton: Νέα εποχή με το ηχηρό μήνυμα “Go Beyond. Move forward together”

Η Grant Thornton παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για διαρκή ανάπτυξη μαζί με τους ανθρώπους της και τους συνεργάτες της, στην υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού και στην σταθερή διατήρηση της ποιότητάς της, γυρίζει σελίδα και εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Σε μία εποχή που οι αλλαγές και οι προκλήσεις είναι μεγάλες και συνεχείς, η Grant Thornton αφουγκράζεται τις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο, επενδύει ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη των υπηρεσιών της και δηλώνει έτοιμη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Πάντοτε με ευθύνη απέναντι στον ίδιο τον πλανήτη αλλά και τους ανθρώπους, η εταιρεία στέκεται στο πλάι των συνεργατών της για να συμβάλει στη μετάβαση σε ένα μέλλον πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα.

Διατηρώντας στραμμένο το βλέμμα στο αύριο, γυρίζουμε σελίδα με το ηχηρό μήνυμα “Go Beyond. Move forward together”. «Στην Grant Thornton δεν προβλέπουμε απλά το αύριο. Βοηθάμε ουσιαστικά τους συνεργάτες μας ώστε να το διαμορφώσουν. Στεκόμαστε δίπλα τους για να πάμε μαζί στην επόμενη μέρα» σημείωσε ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton με αφορμή την ανακοίνωση και συνεχίζει: «Καθώς πραγματοποιούμε σταθερά και αποφασιστικά βήματα προς το αύριο, έχοντας διατηρήσει στον ύψιστο βαθμό την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα που απαιτούσαν οι προηγούμενοι δύσκολοι μήνες, θεωρούμε ότι τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι η στιγμή να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του, διατηρώντας απαράμιλλη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες μας. Θέλουμε οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να αισθάνονται πως έχουν δίπλα τους ένα σύμβουλο, έναν υποστηρικτή, ένα συνεργάτη που θα τους βοηθήσει μέσα από λύσεις και νέες ιδέες να κάνουν ένα βήμα μπροστά στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις μας σε νέες τεχνολογίες και ψηφιακά προσαρμοσμένες υπηρεσίες, την επέκταση του οργανισμού μας με τις 200 νέες θέσεις εργασίας που ανακοινώσαμε πρόσφατα και τη μεταφορά μας στα νέα γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επισφραγίζουμε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο το όραμα και την αποστολή μας για να μεταβούμε στην επόμενη ημέρα, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον».

Μέσα από την ανάπτυξη όλων των τμημάτων της, καθώς και την ευρύτερη υιοθέτηση τεχνολογικών πρακτικών, η Grant Thornton διαμορφώνει υπηρεσίες που φέρνουν το αύριο στο σήμερα. Δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να αναδειχθούν νέες ιδέες και να βρεθούν κατάλληλες λύσεις, απέναντι σε κάθε αβεβαιότητα, οικοδομώντας με αυτόν τον τρόπο ένα καλύτερο αύριο. Τοποθετεί όσο ποτέ άλλοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τις σχέσεις με τους ανθρώπους και τους συνεργάτες της, καθώς αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων απέναντι σε κάθε πρόκληση. Κάθε ένα από τα παραπάνω αποτελεί την υπόσχεση της Grant Thornton, μία υπόσχεση που έχει ως μοναδικό στόχο να περάσουμε με επιτυχία στην επόμενη μέρα, όλοι μαζί.