adbook 2012

    Το ADBOOK o απόλυτος, χρηστικός και περιεκτικός Οδηγός Marketing & Επικοινωνίας, κυκλοφορεί από την DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. από το 1993. Φέτος, διανύοντας ήδη την 18η έντυπη και ηλεκτρονική του έκδοση, παρουσιάζει το mobile application που θα γίνει το appόλυτο εργαλείο δουλειάς για όλους τους επαγγελματίες που άμεσα ή έμμεσα ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

    H mobile έκδοση του adbook είναι το application που δημιουργήθηκε προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η χρηστικότητα των περιεχομένων του οδηγού.

    Ουσιαστικά, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να επικοινωνήσει «δια της αφής» με πάνω από 5.000 σημαντικές εταιρείες του χώρου της επικοινωνίας & του μάρκετινγκ, όπου ενδεικτικά συγκαταλέγονται: Διαφημιστικές εταιρείες, Μεγάλοι διαφημιζόμενοι, εταιρείες pr, digital marketing, ΜΜΕ – Τηλεοπτικοί & Ραδιοφωνικοί σταθμοί, Εφημερίδες & Περιοδικά, σε όλη την Ελλάδα – Εταιρείες Παραγωγής, Οργάνωσης events, Δημιουργικά γραφεία κ.α.

    Επίσης, μέσα από ένα χρηστικό μενού, μπορεί να τηλεφωνήσει, να στείλει e-mail, να μπει στις ιστοσελίδες των εταιρειών που τον ενδιαφέρουν και επιπλέον να δεί τις νέες διαφημιστικές ταινίες και να διαβάσει καθημερινά όλες τις ειδήσεις του χώρου.

    Πιο αναλυτικά, υπάρχουν οι εξής λειτουργίες:

    Κοντά:

    Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «φιλτράρει» τα όσα βρίσκονται γεωγραφικά κοντά του, σύμφωνα με τις κατηγορίες εταιρειών που περιλαμβάνει το adbook.

    Κατηγορίες:

    Παρουσιάζονται τα directories του οδηγού, κατηγοριοποιημένα με βάση τα αντίστοιχα sections της έκδοσης με τις υποκατηγορίες τους. Να σημειώσουμε ότι η ενότητα των Best of ουσιαστικά παρουσιάζεται ανά εταιρεία, με ειδική σήμανση στις εταιρείες που συμμετέχουν, ώστε εύκολα κανείς να έχει την πλήρη εικόνα των δημιουργιών της.

    Ειδήσεις:

    Τα σημαντικότερα νέα της αγοράς, όπως αυτά «ανεβαίνουν» στο www.advertising.gr.

    Αναζήτηση:

    Εδώ υπάρχει η δυνατότητα να ψάξει κανείς στο σύνολο των στοιχείων, αναζητώντας σύμφωνα με το όνομα αλλά και τη διεύθυνση της κάθε εταιρείας.

    adspots:

    H καμπάνια της εβδομάδας, όπως παρουσιάζεται στο www.advertising.gr.

    Να σημειώσουμε ότι η διεύθυνση της κάθε εταιρείας είναι συνδεδεμένη με Google maps, ώστε και στο μενού «κοντά» αλλά και στα στοιχεία της κάθε εταιρείας να εμφανίζεται και ο αντίστοιχος χάρτης, όπως επίσης και το ειδικό «κουμπί» για την εύρεση της διαδρομής.

    Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές i Phone και i Pad και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από το appstore.

    Την εφαρμογή ανέπτυξε η εταιρεία TOP CREATIONS.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ