Lavera: Πράσινη διάκριση

Την πιστοποίηση Green Brand κατέκτησε η lavera, που εδώ και 25 χρόνια θέτει πρότυπα στο χώρο των βιολογικών καλλυντικών, παρασκευάζοντας φυσικά προϊόντα που φροντίζουν το δέρμα και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Ο διεθνής, ανεξάρτητος οργανισμός Green Brands Organisation επιβραβεύει την έμπρακτη δέσμευση εταιριών για την περιβαλλοντική υπευθυνότητα που επιδεικνύουν, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής, αειφόρου ανάπτυξης και αίσθηση ευθύνης για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και της ισορροπίας της φύσης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Berlin Fashion Week, όπου η lavera παρουσίασε 12 Οικολογικά Fashion Shows μέσα σε 3 ημέρες. Η εταιρεία αντιμετώπισε την τιμητική αυτή διάκριση τόσο ως αναγνώριση, αλλά και ως επιπρόσθετο κίνητρο για το μέλλον. Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια της lavera Klara Ahlers δήλωσε μεταξύ άλλων πως η lavera θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος και το 2013.

Για την απόκτηση του σήματος Green Brand ακολουθείται μία αυστηρή διαδικασία που ακολουθεί 3 στάδια και εμπλέκει τη γνώμη του κοινού και τη διαπίστευση περιβαλλοντικών οργανισμών, επιστημονικών ιδρυμάτων και ερευνητικών κέντρων που δραστηριοποιούνται για την  προστασία και τη βιωσιμότητα  του περιβάλλοντος. Ο οικολογικός αυτός τίτλος επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την υψηλή ποιότητα των βιολογικών καλλυντικών της lavera, που ακολουθούν τις αυστηρές προδιαγραφές διεθνών οργανισμών πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών BDIH, Natrue και Vegan, ενώ έχουν βραβευθεί με άριστα περισσότερες από 570 φορές από το περιοδικό ΟΕΚΟ-ΤΕST, που εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ποιότητας στις έρευνές του.

Η χρήση βιολογικών πρώτων υλών, σε συνδυασμό με την προστασία και τη διατήρηση της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, δεν αποτελούν μόδα, αλλά τις πιο βασικές παραμέτρους της φιλοσοφίας της lavera, που εφαρμόζει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της. Οι αυστηρές προδιαγραφές στην παραγωγή με πάνω από 300 φυσικά συστατικά, ο σεβασμός στη φύση και στα ζώα και η διαρκής καινοτομία συνθέτουν το μυστικό της επιτυχίας των προϊόντων lavera που είναι διαθέσιμα σε 38 χώρες παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ