Παιδικά Χωριά SOS: Στηρίζουμε την δράση τους με ένα παραδοσιακό έθιμο

Τα Παιδικά Χωριά SOS, στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιούν με σκοπό όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν ασφαλή μέσα σε μια οικογένεια, μας καλούν να ενισχύσουμε το έργο τους, ακολουθώντας ένα παραδοσιακό έθιμο που συνοδεύει τον μήνα Μάρτιο. Για ακόμη μια χρονιά, ο Οργανισμός μας καλεί να αγοράσουμε τα ξεχωριστά βραχιολάκια-Μαρτάκια, που διαθέτει στο eshop του, για να «προστατευτούμε» από τον ήλιο και να προστατεύσουμε αντίστοιχα όλοι μαζί οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα Μαρτάκια διατίθενται σε 4 μοναδικά σχέδια, όπως μαργαρίτα, ματάκι και χαρταετός, ενώ είναι ιδανικά για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Το κόστος τους παραμένει συμβολικό και κυμαίνεται από €3,00 έως €5,50.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Με ένα μόνο κλικ στο e-shop του Οργανισμού ας κάνουμε ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ας μοιραστούμε μέσα από τα social media τα Μαρτάκια φορεμένα, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε αποτελεσματικά στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, γεμίζοντας με χαμόγελα τα πρόσωπα όσων μας χρειάζονται.

Μπορείτε να βρείτε τα ξεχωριστά Μαρτάκια, εδώ.