Εκδήλωση ΠΑΣΕΠΠΕ

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση για την κοπή πίτας για το 2013, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) που έλαβε χώρα στο Club – Restaurant “BOGART”.

Το γεγονός, συνετέλεσε στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο φορέων αλλά και μεταξύ των μελών του ΠΑΣΕΠΠΕ και της ΕΕΔΣΑ. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 100 περίπου μέλη και φίλοι του ΠΑΣΕΠΠΕ και της ΕΕΔΣΑ , τους οποίους το Δ.Σ. των δύο φορέων ευχαριστούν θερμά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη, που εκπροσωπούσαν συνεργαζόμενους φορείς, όπως  η κα Μάρω Ευαγγελίδου Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος ΥΠΕΚΑ, ο καθ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος, πρώην Γενικός Γραμματέας Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ και πρώην Πρύτανης Ε.Μ.Π., ο κος Μιχάλης Ταμήλος Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, ο κος Νίκος Καντερές Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ο κος Γεώργιος Δημόπουλος πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, ο κος Ανδρέας Λουκάτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), ο κος Αναστάσιος Ευσταθίου Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜΗ), ο κος Φίλλιπος Κυρκίτσος Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, ο κος Γιώργος  Ηλιόπουλος Αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), ο κος Παναγιώτης Σκαρλάτος Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ), ο καθ. Νικόλαος Μαρκάτος πρώην Πρύτανης ΕΜΠ, η καθ. Μαρία Λοϊζίδου Πρόεδρος Σ.Ε. Περιβάλλοντος ΕΜΠ, ο κος Παναγιώτης Σίσκος ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Φ. Κουρμούσης Σύμβουλος ΥΠΕΚΑ,  και πολλοί άλλοι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης: Μέλη του ΔΣ του ΠΑΣΕΠΠΕ της και ΕΕΔΣΑ , ενώ ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες μέλη των δύο φορέων που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση: ECO–EFFICIENCY ΕΠΕ, ENVITEC A.E., POLYECO A.E., SUK ΕΠΕ, ΕΠΕΜ Α.Ε., ΕΠΤΑ ΕΠΕ, ΑΡΒΙΣ Α.Ε., ΑΡΒΙΣ ΣΟΛΑΡ ΕΠΕ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΠΕ, Ν. & Κ. ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε., ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ – Κ.ΚΡΕΜΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., κ.α.

Στους χαιρετισμούς τους, ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ κος Χρήστος Δρακόπουλος έκανε λόγο για την επιτυχημένη εκδήλωση απονομής των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που διοργανώθηκε για 4η φορά στην Ελλάδα υπό τη αιγίδα του ΥΠΕΚΑ, καθώς και για τις παρεμβάσεις του ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. τον χρόνο που πέρασε.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Δ.Σ.Α. καθ. Κωνσταντίνος Αραβώσης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου της Ε.Ε.Δ.Σ.Α. του προηγούμενου έτους και της καμπάνιας “LETS DO IT GREECE” καθώς και στην σημασία που έχει η συνεύρεση όλων των εκπροσώπων και φορέων του κλάδου στην σύσφιξη των σχέσεων και την προώθηση των συνεργασιών.

Τέλος οι Πρόεδροι και των δύο Συνδέσμων ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση κοπής πίτας και ευχήθηκαν στα μέλη και στους φίλους των δύο φορέων ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ