Cajoline & Μασούτης: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον Αρκτούρο

Το αγαπημένο αρκουδάκι του Cajoline, που χρόνια φροντίζει για το άρωμα και την απαλότητα των ρούχων μας, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με την εταιρία Μασούτης, να στηρίζει την Περιβαλλοντική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Προστασίας Αρκούδας AΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Σε μια κοινή δράση με σύνθημα «Φροντίζει τα ρούχα σας, προσφέρει στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ», το Cajoline και ο Μασούτης ένωσαν τις δυνάμεις τους και κάλεσαν τους καταναλωτές να συμβάλουν στην κάλυψη των εξόδων υιοθεσίας μίας αρκούδας που φιλοξενείται στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας AΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Νυμφαίο. Οι αρκούδες αυτές του Κέντρου είναι πρώην αιχμάλωτα, σοβαρά τραυματισμένα ή ορφανά ζώα που δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν στη φύση.

Οι καταναλωτές αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την δράση και με κάθε αγορά προϊόντων Cajoline σε προσφορά συνέβαλαν στο να καλυφθούν τα έξοδα τροφής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μίας αρκούδας για δύο ολόκληρα χρόνια.

Η γεμάτη αγάπη για την αρκούδα και φροντίδα για τη βιοποικιλότητα δράση ολοκληρώθηκε με την παράδοση της επιταγής συνολικής αξίας 10.000€ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Κέντρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο της Φλώρινας, παρουσία εκπροσώπων της Unilever, της εταιρίας Μασούτης και του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

«Εκ μέρους του Cajoline, μίας από τις μάρκες της Unilever που συμμετέχουν δυναμικά στην παγκόσμια προσπάθεια της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, ευχαριστούμε τους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά, όχι μόνο για να διατηρούμε τα ρούχα τους απαλά και ευωδιαστά, αλλά και για τις δράσεις μας που έχουν στόχο τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που σε τέτοιες δράσεις έχουμε δίπλα μας συνεργάτες, όπως η εταιρία Μασούτης, με κοινό όραμα και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό», δήλωσε η Λίνα Φράγκου, Brand Manager του Cajoline.

Όπως τόνισε ο κ. Σάββας Τορτοπίδης Chief Digital Officer της εταιρίας Μασούτης: «Είναι η δεύτερη χρονιά της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας μας με το Cajoline και την Unilever, που έχει στόχο να στηρίξουμε την πολύτιμη και τόσο αποτελεσματική δραστηριοποίηση του Αρκτούρου για την προστασία της άγριας ζωής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μέσα από την πορεία των 45 χρόνων η εταιρία Μασούτης στηρίζει τέτοιες δράσεις που επιστρέφουν πίσω στην κοινωνία και τον πλανήτη μας.»