Μακεδονικός Χαλβάς: Το Νήμα της Αγάπης ενώνει όλη την Ελλάδα

Για ακόμη μια χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς ξετυλίγει το «Νήμα της Αγάπης» και ενώνει ολόκληρη την Ελλάδα, γιορτάζοντας «ΜΑΖΙ» τη Δευτέρα που μας Δένει, την Καθαρά Δευτέρα.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Καθαράς Δευτέρας, θυμίζοντάς μας όλα όσα μας δένουν με την ξεχωριστή αυτή ημέρα και αποτελώντας την αγαπημένη γεύση του γιορτινού τραπεζιού!

Φέτος, μέσα από τη γνωστή πλατφόρμα tonimatisagapis.gr, ο Μακεδονικός Χαλβάς μάς καλεί να ξετυλίξουμε για μία ακόμη χρονιά το «Νήμα της Αγάπης» και να ενώσουμε με αυτό όλη την Ελλάδα, μέσα από τη στήριξη 10 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με λίγους μαθητές, σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, μέσα από κάθε συμμετοχή, το κοινό θα βοηθήσει τον Μακεδονικό Χαλβά να ενισχύσει τα Δημοτικά Σχολεία Δάφνης στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας, Κρανιάς στα Γρεβενά, Γαύδου, Ασπρονερίου στον Δήμο Διδυμοτείχου, Μαθρακίου στην Κέρκυρα, Αρκιών στα Δωδεκάνησα, Σικίνου, Αντικυθήρων, Σιδηρούς στον Δήμο Σουφλίου, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μεγάλου Πάπιγκου στον Δήμο Ζαγορίου, προσφέροντάς τους από μία σχολική βιβλιοθήκη.