Schneider Electric: Στο δυναμικό της ο Κ. Κατσακιώρης

Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού και μία από τις πλέον βιώσιμες εταιρείες παγκοσμίως σύμφωνα με το Corporate Knights Global 100 Index, καλωσορίζει τον κύριο Κωνσταντίνο Κατσακιώρη, ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, στη θέση του Sustainability Business Development C-Suite Consultant, μια καινούρια θέση για το οργανόγραμμα της εταιρείας.

Ο κ. Κατσακιώρης, έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχει στο δυναμικό του τη δημιουργία μερικών από τα πλέον καινοτόμα και βραβευμένα κοινωνικά προγράμματα. Παράλληλα, έχει διακριθεί και στο εξωτερικό, ως μέλος επιτροπών και διοργανώσεων που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα και το κοινωνικό αποτύπωμα, ενώ έχει τιμηθεί από δημόσιους και κρατικούς φορείς, όπως την Γαλλική Δημοκρατία, όπου του απονεμήθηκε το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Με την ένταξη ενός ανθρώπου με μακρά εμπειρία στην επικοινωνία, το marketing και την καινοτομία, η Schneider Electric Ελλάδας επιβεβαιώνει τη δέσμευση της στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και τις συνεχείς προσπάθειες του Ομίλου για την επίτευξη βιωσιμότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επιπλέον, η προσθήκη αυτού του νέου μέλους υπογραμμίζει τον μετασχηματισμό της εταιρείας σε έναν κορυφαίο πάροχο ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν την ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα.

«Ο πυρήνας της στρατηγικής μας είναι η οικοδόμηση μιας βιώσιμης επιχείρησης. Οι πελάτες, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι επενδυτές δεν έχουν ποτέ επικεντρωθεί περισσότερο στις μελέτες ESG από ό,τι τώρα. Η Schneider Electric έχει ενστερνιστεί εδώ και πολύ καιρό τα συγκεκριμένα ζητήματα, συνεχίζοντας να ανεβάζει τον πήχη για τους πελάτες και τους συνεργάτες της».

Η Schneider Electric Ελλάδας είναι ο έμπιστος ψηφιακός συνεργάτης και ο κορυφαίος πάροχος λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, υποστηρίζοντας ολοένα και περισσότερους συνεργάτες και πελάτες στην πορεία τους προς ένα βιώσιμο μετασχηματισμό.