ΑΤΤΙΚΗ: Έμπρακτη Στήριξη

    Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ ξεκίνησε συνεργασία με την Αλλεργιολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων «Π.& Α. Κυριακού», σε ένα νέο πρωτοπόρο πρόγραμμα γρήγορης απευαισθητοποίησης παιδιών με αλλεργία στα τσιμπήματα μέλισσας. Η αλλεργία στο κεντρί των μελισσών είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα παιδιά των μελισσοκόμων, καθώς είναι περισσότερο εκτεθειμένα στα τσιμπήματα.

    Η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης του κλάδου της μελισσοκομίας προσφέρει το εμβόλιο αυτό στα παιδιά των μελισσοκόμων – συνεργατών της που είναι αλλεργικά. Με το εμβόλιο αυτό βελτιώνεται η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των οικογενειών των μελισσοκόμων, η ενασχόληση με τη μελισσοκομία γίνεται ασφαλέστερη για τα παιδιά τους ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται ο κλάδος της ελληνικής αγροτικής παραγωγής μέσω της πιθανής ενασχόλησης τους μακροπρόθεσμα.

    Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 Έλληνες μελισσοκόμους από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και κάθε χρόνο αναλαμβάνει δράσεις ενίσχυσης της μελισσοκομίας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ