Κωτσόβολος: «Ημέρες Καλής Πράξης» με 17 αιμοδοσίες σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΠΡΑΤΤΕΙΝ» και της πρωτοβουλίας «Ημέρα Καλής Πράξης» διοργάνωσε τη μεγαλύτερη δράση εθελοντικών αιμοδοσιών, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, χάρη στην πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων της από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με το πρόγραμμα «ΠΡΑΤΤΕΙΝ», η Κωτσόβολος παρουσιάζει τη φιλοσοφία της εταιρείας για μία καλύτερη ζωή στο σύνολο της κοινωνίας, μέσα από την ενεργή δράση όλων. Το 2021, παρά το γεγονός ότι ήταν μία ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και περιορισμούς, η Κωτσόβολος υλοποίησε για 8η συνεχή χρονιά την «Ημέρα Καλής Πράξης», τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία εθελοντισμού των ανθρώπων της εταιρείας, συμπληρώνοντας πλέον από την αρχή της δράσης, πάνω από 8.000 εθελοντικές πράξεις.

Όπως κάθε χρόνο, οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν για έναν κοινό σκοπό, μέσω της συμμετοχής τους σε εθελοντικές αιμοδοσίες, συγκεντρώνοντας αίμα και συμβάλλοντας στη μεγάλη ανάγκη κάλυψης φιαλών που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Κύπρο.

Το ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούλιο 2021. Σε αυτό, εκατοντάδες εργαζόμενοι της Κωτσόβολος έκαναν τη δική τους καλή πράξη, δωρίζοντας αίμα. Στην ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα οι άνθρωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν τη διαδρομή του ταξιδιού και να δηλώσουν συμμετοχή, αποτελώντας έμπνευση για την κοινωνία και παρακινώντας παράλληλα πελάτες και συνεργάτες να πάρουν μέρος στις δράσεις αιμοδοσίας.  Συνολικά:

  • Πραγματοποιήθηκαν 15 αιμοδοσίες στην Ελλάδα (Πάτρα, Νέο Ηράκλειο/3 αιμοδοσίες, Μαγούλα, Ρόδος, Τρίκαλα, Κηφισίας 124, Κόρινθος, Πύργος, Γιάννενα, Λειβαδιά, Θήβα, Ηράκλειο, Πυλαία) και 2 αιμοδοσίες στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό)
  • Συγκεντρώθηκαν 256 φιάλες αίματος

Η αγάπη του κόσμου, η θέληση για συνεισφορά και αλληλεγγύη αλλά και το όραμα για μία καλύτερη ζωή για όλους, είναι μερικά από τα στοιχεία που δίνουν κίνητρο στην Κωτσόβολος και στην ομάδα της να προσπαθούν κάθε χρόνο να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στην κοινωνία, μέσα από τα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της.

Μία σου πράξη αρκεί, για να βοηθήσεις μια ζωή

Μία σου πράξη αρκεί, για μια  Καλύτερη Ζωή!