Lavipharm: Χορηγός του MDA Ελλάς στον 10ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2022

Η Lavipharm για ακόμη μια φορά στάθηκε αρωγός στο MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, στηρίζοντας τη συμμετοχή του στον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Χορηγός της διαδρομής των 5χλμ, συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, το χιονόνερο, ο αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν πτόησαν τους εργαζόμενους της Lavipharm, οι οποίοι φορώντας το πιο ζεστό τους χαμόγελο εμφανίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας με τη χαρακτηριστική κόκκινη μπλούζα των Finish Liners. Σαν μια ομάδα, σε κλίμα συγκίνησης, επιμονής κι αλληλεγγύης, έτρεξαν τη διαδρομή των 5χλμ συνοδεύοντας τον Παναγιώτη Παπαπαύλου και τον Χάρη Ασλανίδη, μέλη του MDA Ελλάς.

Οι εργαζόμενοι της Lavipharm συμμετέχουν παραδοσιακά στο δρομικό αυτό γεγονός μεταδίδοντας πιστά το μήνυμα «δεν έχει σημασία πώς τρέχεις, αλλά γιατί!».  Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές παθήσεις, αλλά και για να αναδείξουν την ανάγκη και το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην πρόσβασή τους σε δράσεις, όπως οι αγώνες δρόμου.