Όμιλος ManpowerGroup: Αναγνωρίστηκε για 13η χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο

Ο όμιλος ManpowerGroup αναγνωρίστηκε για 13η χρονιά από το Ινστιτούτο Ethisphere ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο – “World’s Most Ethical Company”. Πρόκειται για μια τιμητική αναγνώριση καθώς το Ινστιτούτο Ethisphere συνιστά παγκόσμιο ηγέτη στην αναγνώριση και την προώθηση προτύπων ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ManpowerGroup αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο της που αναγνωρίζεται για περισσότερο από μια δεκαετία για τον κρίσιμο ρόλο τον οποίο διαδραματίζει στην προώθηση θετικών αλλαγών στις κοινωνίες και τις κοινότητες στις οποίες επιχειρεί σε όλο τον κόσμο.  

«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας για περιβαλλοντική δράση, θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και χρηστή διακυβέρνηση», δηλώνει ο Jonas Prising, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου  ManpowerGroup και προσθέτει: «Σήμερα υπάρχει δικαίως μεγαλύτερη εστίαση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις δημιουργούν ευρύτερη κοινή αξία για όλους. Είμαστε υπερήφανοι που θέτουμε υψηλά ηθικά πρότυπα για τον κλάδο  μας και αφιερώνουμε αυτό το βραβείο στους ανθρώπους μας που ‘οδηγούν’ την ισχυρή ηθική κουλτούρα μας προς τα εμπρός σε καθημερινή βάση.»

Από την πλευρά της η κ. Ruth Harper, Chief Sustainability Officer (Επικεφαλής Βιώσιμης Ανάπτυξης) ManpowerGroup δήλωσε: «Δύο στους τρεις ανθρώπους θέλουν να εργαστούν για έναν οργανισμό με παρόμοιες αξίες με τις δικές τους. Καθώς οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται εργοδότες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις, πιστεύουμε ότι το πρόγραμμά μας «Working To Change the World Plan» συμβάλλει στην αναγνώριση του ομίλου ManpowerGroup ως μια από τις πλέον ηθικές εταιρείες στον κόσμο και αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία για όλους: για τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, τους πελάτες και μετόχους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Etshisphere, Timothy Erblich σημειώνει: «Σήμερα, οι ηγέτες των επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής, πρόκληση να είναι ηθικοί, υπεύθυνοι και έμπιστοι για να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές. Συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από τις πιο ηθικές τιμώμενες εταιρείες του κόσμου και την αφοσίωσή τους στην ακεραιότητα, τη βιωσιμότητα, τη διακυβέρνηση και την κοινότητα. Συγχαρητήρια στη ManpowerGroup για την απόκτηση του χαρακτηρισμού ως μια από τις πλέον ηθικές εταιρείες στον κόσμο.»

Διαβάστε την αναλυτική λίστα και τη μεθοδολογία για τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο για το 2022: Εδώ