Τράπεζα Κύπρου: Στήριξη σε 48 σχολεία

  Στη δωρεά πετρελαίου θέρμανσης, συνολικής αξίας 61.500 ευρώ, σε 48 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, προχώρησε η Τράπεζα Κύπρου. Πρόκειται για τα σχολεία που συμμετέχουν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Οίκαδε της Τράπεζας, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται σε βόρειες και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

  Για την πρωτοβουλία αυτή, ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου Ελλάδας, κ. Γιάννης Σειραδάκης, δήλωσε: «Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες για όλους, λάβαμε την απόφαση να ενισχύσουμε τα σχολεία του Οίκαδε, σε ένα καίριο ζήτημα που τους απασχολεί, τη θέρμανση. Πεποίθησή μας είναι ότι οφείλουμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο και αυτό εκφράζεται μέσα από μία σειρά δράσεων που αναπτύσσονται σε βάθος χρόνου».

  Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Οίκαδε αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου και υλοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε ελληνόφωνα σχολεία του εξωτερικού, δεδομένου ότι ο τομέας της Εκπαίδευσης είναι πρωτεύουσας σημασίας στην κοινωνική προσφορά της Τράπεζας.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ