Lidl Hellas: Περιβαλλοντικές δράσεις

    H Lidl Hellas μετέχοντας ενεργά σε δράσεις που στοχεύουν στην προσφορά στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται συνέβαλε στην επιτυχία μιας σημαντικής περιβαλλοντικής δράσης.

    Λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα ανακύκλωσης της ΑΦΗΣ Α.Ε., που αφορά στη συλλογή μπαταριών με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος,  κατόρθωσε να συγκεντρώσει από το 2006 έως σήμερα, 61 τόνους μπαταριών στο σύνολο των καταστημάτων της.

    Η συνολική συλλογή των μπαταριών στην Ελλάδα το 2012 έφτασε τους 657 τόνους (περίπου 26.300.000 μπαταρίες). Το ποσοστό συλλογής ανέρχεται στο 35% των μπαταριών που διακινήθηκαν στην ελληνική αγορά μέσα στο 2011, γεγονός που αποτελεί σημαντικό επίτευγμα, τη στιγμή που οι στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς όλα τα κράτη μέλη καθορίζουν τη συλλογή φορητών μπαταριών στο 25% μέχρι το 2012.

    Αναδεικνύοντας την περιβαλλοντική συνείδησή της, η Lidl Hellas τοποθέτησε σημαντικό αριθμό κάδων στα καταστήματά της και κατόρθωσε να κινητοποιήσει πλήθος καταναλωτών και εν τέλει να συγκεντρώσει 61 τόνους μπαταριών τα τελευταία 6 χρόνια.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ