«Μαζί για το Παιδί»: Στέγη σε παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς για τη δημιουργία ενός ξενώνα φιλοξενίας για τα παιδιά και τις μητέρες /ή τις συνοδούς, πρόσφυγες από την Ουκρανία,  προσφέροντας τους στέγη, σίτιση, είδη πρώτης ανάγκης,  συμβουλευτικές υπηρεσίες, ψυχολογική στήριξη και εκπαίδευση. 

Προγραμματίζεται η λειτουργία ενός ξενώνα στο κέντρο της Αθήνας, με δυναμικότητα φιλοξενίας 20 ατόμων στοχεύοντας να προσφέρει στήριξη και ασφάλεια σε γυναίκες με ανήλικα παιδιά που προσέφυγαν στην Ελλάδα για να ξεφύγουν από την δίνη του πολέμου. 

Το κόστος για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία του ξενώνα για 6 μήνες ανέρχεται συνολικά στις 150.000€.

Στόχος

Με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε ως αρχικό στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 50.000 ευρώ για να εξασφαλίσουμε ολιστική στήριξη σε 20 άτομα, ανήλικα παιδιά και μητέρες πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Με ένα κλικ μπορείτε να βοηθήσετε

Με ένα απλό κλικ μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά να καλύψουμε τα γεύματα μιας οικογένειας σε ανάγκη. με ένα κλικ στην crowdfunding καμπάνια 

www.supportmazi.gr/mazitousagaliazoume

  • Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ
  • Με 20€ εξασφαλίζω προϊόντα προσωπικής υγιεινής για 1 γυναίκα για 1 μήνα  
  • Με 50€ εξασφαλίζω τις πάνες ενός βρέφους για 1 μήνα
  • Με 100€ καλύπτω τη σίτιση ενός παιδιού για 1 μήνα 
  • Με 300€ προσφέρω εκπαίδευση σε 10 παιδιά για 1 μήνα

Σας ενθαρρύνουμε να εμπνεύσετε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση προσφοράς με ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram  χρησιμοποιώντας το hashtag #mazitousagaliazoume  και κάνοντας tag το «Μαζί για το Παιδί» @mazigiatopaidi.