LEROY MERLIN: Δωρίζει λαμπτήρες τύπου LED στον Δήμο Αθηναίων συνεχίζοντας τις κοινωνικές της δράσεις #giakalo

Η LEROY MERLIN μένοντας πιστή στις αξίες της και προσηλωμένη στην παγκόσμια στρατηγική της για τις βιώσιμες πόλεις, συνεχίζει τις ενέργειές της υιοθετώντας μια υπεύθυνη επιχειρησιακή πολιτική που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα πρακτικών δράσεων, που συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της και τις δεσμεύσεις της εταιρείας, η LEROY MERLIN δίνει έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo.

Έτσι η LEROY MERLIN θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την πόλη της Αθήνας, με δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, προχώρησε σε δωρεά λαμπτήρων τύπου LED προς τον Δήμο Αθηναίων με σκοπό τον φωτισμό των κτιρίων που ανήκουν στον Δήμο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία χορήγησε στον Δήμο συνολικά 2.000 λαμπτήρες, προσπαθώντας να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της πόλης.

Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN, Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε σχετικά: «Όλοι εμείς στη LEROY MERLIN παρατηρούμε με πολύ μεγάλη προσοχή το τί συμβαίνει στον κόσμο και στο περιβάλλον και φροντίζουμε να δρούμε πρακτικά και με τρόπους όσο το δυνατόν πιο χρήσιμους. Για εμάς το σπίτι μας είναι κάτι παραπάνω από τέσσερις τοίχους, είναι η πόλη μας που όλοι μοιραζόμαστε και γι’ αυτό ευαισθητοποιούμαστε και δρούμε για μία καλύτερη ζωή μέσα σε αυτή. Θέλοντας να υποστηρίξουμε ενεργά το μεγάλο μας σπίτι, προχωρήσαμε στη δωρεά αυτή, συνεισφέροντας με τον τρόπο μας και τα μέσα που διαθέτουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσω ενός πιο βιώσιμου τρόπου για τον φωτισμό των κτιρίων του Δήμου Αθηναίων».

Ο κ. Βασίλης – Φοίβος Αξιώτης, Αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως, είπε: «Ευχαριστούμε θερμά τη LEROY MERLIN για τη χορηγία της προς τον Δήμο Αθηναίων. Πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτή συνεισφέρουν και μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα το όραμα του Δήμου Αθηναίων, να προσφέρει στους πολίτες μια πόλη βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική».