Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®: Επιστρέφει με το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή®, πιστό στην περιβαλλοντική ευαισθησία του, μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μέρος της αλλαγής για την προστασία του πλανήτη, πραγματοποιώντας στην Αθήνα για 2η συνεχόμενη χρονιά το «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, με πρώτο σταθμό το Bio Festival που θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.

Η κινητή μονάδα ανακύκλωσης του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow του Κορπή® «ταξιδεύει» και φέτος σε 3 σημεία υψηλής επισκεψιμότητας στην Αττική τον Μάιο και τον Ιούνιο, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία ZERO HERO και τη διεθνή AMKE Keep Sea Blue, ώστε να μας εμπνεύσει σε έναν τρόπο ζωής όπου η ανακύκλωση αποτελεί καθημερινή μας συνήθεια. Αφορμή αυτού του ταξιδιού αποτελεί η καινοτόμα & ανακυκλώσιμη συσκευασία του Κορπή με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και 50% rPE στο φιλμ της.

Τα βήματα για να …μπούμε στον Κύκλο του Κορπή® είναι απλά:

  • Επισκεπτόμαστε τα σημεία που βρίσκεται η κινητή μονάδα «Μπες στον κύκλο» Roadshow του Κορπή®, έχοντας μαζί μας πλαστικά μπουκάλια νερού ή αναψυκτικού, ξεκινώντας από το Bio Festival από 6 έως 8/5
  • Ρίχνουμε τα μπουκάλια στη μονάδα ανακύκλωσης
  • Το Κορπή μας επιβραβεύει για την επιλογή μας χαρίζοντας μας μια οικολογική, πάνινη τσάντα για τα ψώνια μας

H ομάδα του “ZERO HERO The Initiative” θα έχει ενεργή συμμετοχή ενημερώνοντας τους επισκέπτες για την αξία της ανακύκλωσης και συλλέγοντας το πλαστικό από κάθε σταθμό του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow. Στη συνέχεια, θα καταγράφει το σύνολο του πλαστικού και μέσω της τεχνολογίας Blockchain, θα παρακολουθεί τα συλλεγόμενα απορρίμματα από τα πλαστικά μπουκάλια, μέχρι αυτά να πάρουν δεύτερη ζωή.

Το ταξίδι του «Μπες στον Κύκλο» Roadshow, θα συνεχιστεί τον Ιούνιο με 2 ακόμα στάσεις στην Αττική.

Γίνε κι εσύ σύμμαχος για την προστασία του πλανήτη και #MpesStonKyklo!