VARIO: Πρωτοβουλία για το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγιεινή των Χεριών και στο ευρύτερο πλαίσιο του μηνύματός μας για τη δημιουργία ενός υγιεινού, φιλόξενου και κυρίως βιώσιμου περιβάλλοντος αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την ημέρα, ΜΑΖΙ με τα παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, οι “Hygiene Experts” της VARIO επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, το οποίο στηρίζουμε με αγάπη εδώ και 14 συναπτά έτη, προσέφεραν τα απαραίτητα αναλώσιμα στα παιδικά μπάνια που έχουμε «υιοθετήσει» μέσω της πρωτοβουλίας μας «Μειώνουμε το πλαστικό – Αυξάνουμε την υγιεινή» κι έθεσαν σε εφαρμογή τη βιωματική εκπαίδευση… καθαρά παιδικά χέρια χωρίς μικρόβια! Και στη φετινή μας δράση είχαμε ως σύμμαχο και υποστηρικτή την Tork (Essity), έναν στρατηγικό μας συνεργάτη, η οποία μας διέθεσε τον χρόνο της καθώς και ένα μεγάλο μέρος από τα αναλώσιμα που προσφέραμε.

Στη VARIO, είμαστε οργανισμός ανθρώπων και φροντίζουμε να προσφέρουμε την αγάπη, τον χρόνο και τα προϊόντα μας στα μέλη της κοινωνίας μας που τα έχουν περισσότερο ανάγκη, (υπο)στηρίζοντας έτσι τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής των λιγότερο προνομιούχων συνανθρώπων μας.

Η VARIO Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και είναι το μέλος της Inpacs για την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εταιρία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλώσιμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, απορρυπαντικά, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.ά.). Οι περισσότεροι από 5.000 προϊοντικοί κωδικοί (1 στα 2 προϊόντα που προσφέρει η εταιρία στους πελάτες της είναι eco-friendly και παράλληλα έχει διακριθεί με το GOLD βραβείο από την EcoVadis) χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα (π.χ. ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων, συνεργεία καθαρισμού, αεροδρόμια κ.ά.). Το όραμα της VARIO είναι να γίνει ο “Your Business Supply Partner”, δημιουργώντας επιπλέον αξία με βιώσιμο τρόπο για τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία.