Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Στηρίζει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, υποστηρικτής σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, βρέθηκε και φέτος δίπλα σε αθλητές και εθελοντές που συμμετείχαν στον 5ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ιωαννίνων καθώς και στο διεθνές τριαθλητικό event 9th XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge που πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη.

Οι συμμετέχοντες στον 5ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ιωαννίνων, απόλαυσαν δύο μοναδικές διαδρομές, των 21km και των 5km, στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων με τα διατηρητέα κτίρια, γύρω από το Κάστρο με τα μνημεία της οθωμανικής περιόδου, κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής, με το Νησί της Παμβώτιδας, συνεχίζοντας δίπλα στη λίμνη. Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ιωαννίνων, έχει καθιερωθεί στις προτιμήσεις των δρομέων ξεπερνώντας φέτος τις 1000 συμμετοχές, και είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, και της Τροχαίας Ιωαννίνων.

Το 9th XTERRA Greece Off Road TRIathlon/Aquathlon, αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA. Κάθε χρόνο συμμετέχουν εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες τριαθλητές και αθλητές από όλη την Ελλάδα και διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι μια μεγάλη τριαθλητική γιορτή που συνδυάζει ιδανικά την κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο, στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ήταν στο πλευρό των επαγγελματιών, ερασιτεχνών και εθελοντών στηρίζοντας τις προσπάθειες τους προσφέροντάς τους τη σωστή ενυδάτωση τη στιγμή που τη χρειάζονταν.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, είναι ένθερμος υποστηρικτής αθλητικών διοργανώσεων που επικοινωνούν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι»,  προβάλουν τη μοναδική ομορφιά της Ελλάδας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της εγχώριας οικονομίας.