H Lenovo στηρίζει ξανά τα RetailBusiness Awards

Xορηγός τίτλου και στην φετινή 20η διοργάνωση του σημαντικού θεσμού, παρέχοντας την έμπρακτη στήριξη της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Χορηγός τίτλου και της φετινής 20ης διοργάνωσης των RetailBusiness Awards, του πιο σημαντικού και καταξιωμένου θεσμού για το ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία θα είναι η Lenovo. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία τεχνολογίας θα στηρίξει τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για το Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία στην Ελλάδα, ο οποίος, μάλιστα, φέτος γιορτάζει 20 χρόνια συνεχών διοργανώσεων

H Lenovo είναι μια εταιρεία αξίας 60 δισεκατομμυρίων  δολαρίων που ανήκει στη λίστα Fortune 500, απασχολεί 63.000 εργαζομένους που δραστηριοποιείται σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην αγορά τεχνολογίας.

Ο εκδότης – διευθυντής της Direction, Ευάγγελος Παπαλιός, ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Lenovo που για ακόμη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό των Retail Business Awards και αποτελεί και φέτος Xορηγό Τίτλου της διοργάνωσης . Είμαστε ευτυχείς που μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί και ξεχωρίζει στην αγορά της θα συμβάλλει για άλλη μια φορά καθοριστικά στην διοργάνωση του θεσμού. Οι δυο προηγούμενες επιτυχημένες συνεργασίες μας αποτελούν το σημαντικότερο εχέγγυο και για την φετινή επετειακή διοργάνωση των 20 χρόνων των Retail Business Awards».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Μακρυνιώτης, o γενικός διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από την επετειακή διοργάνωση των 20 ετών των Retail Business Awards, της μεγάλης αυτής γιορτής του λιανεμπορίου. Συνεχίζουμε με πολύ χαρά να στηρίζουμε τον καταξιωμένο αυτό θεσμό που δίνει κάθε χρόνο ένα μήνυμα αισιοδοξίας και επιβραβεύει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα».

Τα Retail Business Awards διοργανώνονται από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness και αποτελούν κάθε χρόνο τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 2002 και μέσα στην 20ετή διαδρομή τους έχουν εξελιχθεί στον πιο ιστορικό, αξιόπιστο και σημαντικό θεσμό της αγοράς, με μόνη και πάγια επιδίωξη να στηρίζουν, να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού επιχειρείν.

Κάθε χρόνο τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Η φετινή διοργάνωση ονομάζεται «Lenovo Retail Business Awards 2022» και η περίοδος της υποβολής συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει.