BEL Hellas: Δίνει χρώμα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης βρέθηκε η BEL Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματός της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό να στηρίξει έμπρακτα το πολυσήμαντο έργο του οργανισμού. Επιθυμώντας να συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που διαμένουν στο Χωριό, οι εργαζόμενοι της BEL Hellas χρωμάτισαν τα πρωτότυπα, χαρούμενα σχέδια που δημιούργησε ειδικά για αυτόν τον σκοπό ο street artist b./thisismybworld στους εξωτερικούς τοίχους των κοινών χώρων του Χωριού.

Κατά την επίσκεψή τους, οι εργαζόμενοι της BEL Hellas είχαν τη χαρά να δουν από κοντά τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι των Παιδικών Χωριών SOS – οι οποίοι προσφέρουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά τη ζεστασιά ενός δικού του σπιτικού και την αγάπη μιας Μητέρας SOS.

Η ανάγκη των παιδιών για χαρά και ξεγνοιασιά αλλά και για ισορροπημένη διατροφή αποτελούν εξ αρχής την έμπνευση πίσω από εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας, όπως τα αγαπημένα La Vache Qui Rit και Babybel. Έτσι, επί σειρά ετών, η BEL έχει σταθεί με συνέπεια αρωγός των Παιδικών Χωριών SOS και με τη συγκεκριμένη δράση συνεχίζει τη μακροχρόνια στήριξη του Ομίλου σε μία από τις μεγαλύτερες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παγκοσμίως. Από το 2011, η BEL Hellas καλύπτει με προϊόντα της ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη Αττικής και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης όσον αφορά το πρωινό γεύμα. Παράλληλα, τον Απρίλιο του 2014 η εταιρεία προχώρησε σε ανακαίνιση της εκπαιδευτικής αίθουσας του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, ενώ τον Απρίλιο του 2017 η BEL Hellas συνέδραμε στην κατασκευή της παιδικής χαράς του Χωριού.

Ο Benjamin Breton, Country General Manager της BEL Hellas, ανέφερε σχετικά:  «Η Bel Hellas, ως μέρος του Ομίλου Bel, θα συνεχίσει να υπηρετεί την αρχή “For All, For Good” και στο πλαίσιο αυτό αποτελεί σταθερό υποστηρικτή των Παιδικών Χωριών SOS, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της ύπαρξης της δομής για τη χώρα, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας φροντίδα στην πιο ευάλωτη κοινωνικά ομάδα, τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη δράση μας αυτή μέσω της οποίας οι εργαζόμενοί μας ήρθαν πιο κοντά με το έργο της οργάνωσης, με στόχο να μοιράσουν χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Βάρης. Μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για κάθε παιδί, η BEL Hellas θα συνεχίσει να προσφέρει την έμπρακτη στήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS».