Συνεργασία AIC – DIRECTION για το Professional Diploma in Sustainability & ESG Management

    Το Athens International College και η DIRECTION Business Network ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την διάθεση του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος, μεταπτυχιακού επιπέδου Professional Diploma in Sustainability and ESG Management.

    Η πολυετής γνώση και εμπειρία του Κολλεγίου στην διάθεση εκπαιδευτικών προγραμμάτων μεταπτυχιακού επιπέδου, η κορυφαία ποιότητα του διδακτικού προσωπικού και η εξειδικευμένη γνώση και πολυετής παρουσία της DIRECTION στον χώρο των επιχειρήσεων και ειδικότερα του CSR και του ESG αποτελούν εχέγγυα για τα στελέχη που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Όπως δήλωσε ο Βασίλης Διονάς, Γενικός Διευθυντής του Athens International College «Τα πλαίσια ESG αλλάζουν ριζικά την λειτουργία των επιχειρήσεων. Περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις χρειάζονται στρατηγική ανανέωση και στελέχη με μετασχηματιστικές ηγετικές ιδιότητες που θα τις βοηθήσουν να κατευθυνθούν προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Σε αυτό το πλαίσιο φέρνουμε αυτό το «ταχύρρυθμο» πρόγραμμα, διάρκειας 80 ωρών, το οποίο προσφέρει όλες τις γνώσεις που απαιτούνται ενώ δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συνεχίσουν τις σπουδές τους για απόκτηση του MSc in Sustainability and ESG Management. Ο Βαγγέλης Παπαλιός, Διευθύνων Σύμβουλος της DIRECTION Business Network είπε χαρακτηριστικά πως, «Η Direction επενδύει συστηματικά στον χώρο του CSR & ESG, με πολυετή παρουσία μέσω του CSRnews.gr και του CSR&ESG Week ενώ έχει πολύπλευρες παρεμβάσεις στον χώρο. Πιστεύουμε πως η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να επιταχύνει τις εξελίξεις. Μέσα από την συνεργασία μας με το AIC ενισχύουμε το αποτύπωμά μας στο χώρο και συμβάλλουμε καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων των επιχειρήσεων και ειδικότερα στην ευθυγράμμισή τους με τις απαιτήσεις του ESG.»

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο επαγγελματίας του χώρου για την Στρατηγική των Βιώσιμων επιχειρήσεων, το Περιβάλλον (E), την Κοινωνική ευθύνη (S) και την Διακυβέρνηση (G). Μέσα από σύγχρονες διδακτικές πρακτικές οι φοιτητές θα πάρουν πολύτιμες γνώσεις που θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα στην εργασία τους.

    Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Athens International College, στο 210 2114671 ή να στείλετε email στο info@aic.edu.gr