Praktiker Hellas: Ενισχύει το Άσυλο Ανιάτων με δωρεά επίπλων

Το Άσυλο Ανιάτων παρέλαβε μία σημαντική δωρεά επίπλων από την Praktiker Hellas με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος για τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος. Η δωρεά περιλαμβάνει μία σειρά από έπιπλα διαφόρων χρήσεων που θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις οργανωτικές και λειτουργικές ανάγκες των γραφείων και του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων.

Η Praktiker Hellas στέκεται με συνέπεια, έγνοια και φροντίδα στο Άσυλο Ανιάτων επί σειρά ετών με πολλαπλές ενέργειες που έχουν βελτιώσει σημαντικά το βιοτικό επίπεδο των περιθαλπόμενων του Ιδρύματος. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία έχει δωρίσει τεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης των περιθαλπόμενων του Ιδρύματος, καθώς και κλιματιστικά για τους θαλάμους του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων.

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Praktiker Hellas η οποία στηρίζει το έργο μας επί σειρά ετών με όποιον τρόπο μπορεί. Η συνεισφορά της είναι συγκινητική και η συμβολή της στο έργο μας αξιοσημείωτη. Η διάθεση προσφοράς και το αίσθημα αλληλεγγύης είναι από τα λίγα προτερήματα που χαρακτηρίζουν τους «αόρατους – σιωπηλούς» ανθρώπους, που βρίσκονται πίσω από την Praktiker Hellas. Η επιλογή του Ασύλου Ανιάτων για τις δωρεές της εταιρείας Praktiker μάς τιμά ιδιαίτερα και θα τιμήσουμε με σεβασμό την επιλογή τους και τη γενναιόδωρη πράξη προσφοράς τους».