ΝΟΥΝΟΥ Family: «Πρασινίζει» τα δάση φυτεύοντας 5.000 δέντρα για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον

Η FrieslandCampina Hellas με το ΝΟΥΝΟΥ Family σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να αναδασώσουν πληγέντα δάση και περιοχές. Η εταιρεία στο πλαίσιο των δεσμεύσεών της για «καλύτερη φύση» και «καλύτερο κλίμα», όπως αυτές αποτυπώνονται στο πρόγραμμα βιωσιμότητάς της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», θα «πρασινίσει» τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, του Υμηττού και της Πάτρας φυτεύοντας 5.000 δέντρα.

Συγκεκριμένα το ΝΟΥΝΟΥ Family, έχοντας ήδη ξεκινήσει τη διαδρομή για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον με τις νέες οικολογικές συσκευασίες, τώρα κάνει το επόμενο βήμα με μία δράση αναδάσωσης δημιουργώντας νέους πνεύμονες πρασίνου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της δράσης και σε στενή συνεργασία με τη we4all, το ΝΟΥΝΟΥ Family με σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, δεν προχωρά απλά σε αναδάσωση, αλλά δεσμεύεται για τη συντήρησή τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ΝΟΥΝΟΥ Family προσκαλεί το κοινό να γίνει αρωγός της προσπάθειας ψηφίζοντας την περιοχή που επιθυμεί να πρασινίσει με περισσότερα δέντρα στο site της ενέργειας nounou.gr/familyanadasosi. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και τη διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων, οι δράσεις αναδάσωσης θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και στις τρεις περιοχές, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι θέλουν εθελοντικά, γιατί… το καλό ξεκινά από το πρωί και αξίζει να το κάνουμε μαζί!

Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY με όραμα ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους επιστρέφει στην κοινωνία την αγάπη για την προτίμηση που δείχνει στα προϊόντα της και στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της. Με δράσεις περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και φροντίδας για το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, η εταιρεία υλοποιεί το πρόγραμμα βιωσιμότητάς της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη» και δεσμεύεται για ουσιαστικά αποτελέσματα.