Great Place to Work® Hellas: Για 20η συνεχόμενη χρονιά βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, το Great Place to Work® Hellas γιόρτασε τα 20 έτη παρουσίας του στην Ελλάδα με τη απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2022» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας για φέτος.

Την εκδήλωση, με τη συμμετοχή 400 περίπου προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Country Head του Great Place to Work® Hellas κος Γεώργιος Δ. Μαύρος, δήλωσε:

«Με τη σημερινή απονομή στις 25 εταιρείες που διακρίθηκαν, ο θεσμός του  Great Place to Work® συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας και βραβεύοντας τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι εργαζόμενοι και οι διοικήσεις των 25 αυτών επιχειρήσεων κρατούν ζωντανή την ελπίδα για ανάπτυξη και βελτίωση και μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον. Τους αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας και ένα μεγάλο Μπράβο!».

Μεταξύ άλλων, βραβεία απένειμαν οι κκ Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Στέλιος Αργυρός, Πρόεδρος Δ.Σ. ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Great Place to Work® κ. Δημήτρης Μαύρος, ενώ o Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έδωσε το παρών μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό.

Δόθηκαν επίσης ειδικά βραβεία σε 8 επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται και βραβεύονται ανελλιπώς για περισσότερα από 5 έτη στη λίστα Best Workplaces™.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη και ένα ενδιαφέρον Quiz 10 ερωτήσεων με έπαθλο για 2 νικητές.

Οι 25 εταιρείες που βραβεύτηκαν, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους και είναι οι εξής:

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών είναι βασισμένη στα  αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces™, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece. Συμμετείχαν στην έρευνα εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βενετία.

Χρυσός Χορηγός της φετινής εκδήλωσης ήταν η Kaizen Gaming και Χορηγοί οι εταιρείες ΕΚΑ Ηellas και Genesis Pharma, ενώ Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, η Global Sustain και η ICAP CRIF.