FrieslandCampina: Στήριξη στην ελληνική οικογένεια

    Η FrieslandCampina Hellas στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει δυναμικά τη συνεργασία της με την οικογένεια των πολυτέκνων για έκτη συνεχή χρονιά. Με πίστη και αφοσίωση υποστηρίζει το έργο των θεσμικών φορέων σε όλα τα επίπεδα, αποτελώντας τον επίσημο χορηγό της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) και της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) και για το έτος 2013.

    Πιστοί στο ραντεβού τους, η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α) και η FrieslandCampina Hellas, καλοδέχτηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τους γονείς και τα παιδιά μέλη της Ένωσης, στην ετήσια τελετή απονομής βραβείων γονέων και παιδιών της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών – Ε.Π.Α. για το έτος 2013.

    Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α), βράβευσε 736 πολύτεκνους γονείς και παιδιά που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο και Λύκειο, εισήχθησαν και αποφοίτησαν πρώτοι σε / από ΑΕΙ – ΤΕΙ ή έλαβαν μεταπτυχιακό τίτλο και διδακτορικό.

    H FrieslandCampina Hellas με γνώμονα την δυνατή σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης με την Ελληνική οικογένεια πραγματοποίησε την απονομή των καθιερωμένων βραβείων «ΝΟΥΝΟΥ», σε 4 τιμώμενα μέλη, συνοδευτικά με χρηματική επιταγή αξίας € 1.000.

    Τα βραβεία «ΝΟΥΝΟΥ» αποτελούν πλέον θεσμό που η εταιρία εφαρμόζει από το 2008 στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) και την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) και απευθύνεται στους δυο πόλους της οικογένειας:

    α) τους γονείς που δεν αμελούν να αγωνίζονται και να επενδύουν στη συνεχή κατάκτηση της γνώσης, με βραβευόμενη μια μητέρα 5 παιδιών που εισήχθη με άριστα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    και

    β) τα παιδιά που θέτουν υψηλούς στόχους για μάθηση, βάζοντας τα πρώτα γερά θεμέλια στο κτίσιμο της δικής τους σταδιοδρομίας, με 3 βραβευόμενους  αριστούχους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ