Για 7η χρονιά Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που δεν φορέσαμε (σχεδόν) ποτέ και το οποίο μπορεί να γίνει το αγαπημένο ενός άλλου ανθρώπου, είναι η σκέψη που κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του περίφημου πλέον Bazaar Ρούχων, από το μη κερδοσκοπικό Σωματείο “Φίλοι της Μέριμνας”. Στόχος του ιδιαίτερα επιτυχημένου αυτού θεσμού, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής, είναι να υποστηρίζει τους σκοπούς του Σωματείου. 

Γι’ αυτό και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα προγράμματα της «Μέριμνας», που αφορούν στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια.

Το φετινό Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων θα πραγματοποιηθεί́ από  22/6 έως 25/6, στο Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2, στην Αθήνα, προτείνοντας στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία ανδρικών και γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας. 

Ανάμεσά τους, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, καινούργια ή ελαφρά μεταχειρισμένα, όλα επιλεγμένα από τους φίλους της Μέριμνας ώστε να είναι σε άψογη κατάσταση και να εκφράζουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Έτσι, θα δώσουν στους υποψήφιους αγοραστές τη χαρά να τα φορέσουν, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση σε εκείνους που την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, καθώς και σεβασμό στο περιβάλλον μέσα από την ανακύκλωσή τους.

Αναλυτικά:

  • Τετάρτη 22 Ιουνίου  2μ.μ. – 7 μ.μ.
  • Πέμπτη 23 Ιουνίου 12μ.μ. – 7μ.μ.
  • Παρασκευή 24 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ.
  •  Σάββατο 25 Ιουνίου 12μ.μ – 7 μ.μ