ΛΑΜΨΑ: Στην 3η θέση της λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022

Ο Όμιλος Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. αναδείχθηκε στην 3η θέση μεταξύ των πλέον ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2022 μέσω της διεθνούς έρευνας Randstad Employer Brand (REBR), βάσει κριτηρίων όπως ο ελκυστικός μισθός και οι παροχές, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, οι δυνατότητες εξέλιξης σταδιοδρομίας που παρέχουν στους εργαζόμενους, η μακροπρόθεσμη ασφάλεια της εργασίας και η ισορροπία εργασιακής – προσωπικής ζωής.

Για τη ΛΑΜΨΑ ΑΕ, μία Εταιρεία παρουσία 100 και πλέον χρόνων στο οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, η διάκριση αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση. Η εταιρική κουλτούρα της ΛΑΜΨΑ Α.Ε. μεταφέρει και εξελίσσει τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες εδραιώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους Ομίλους στον τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού διεθνώς και που διέπουν διαχρονικά τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της.

Η φετινή έρευνα Randstad Employer Brand παρουσιάζει πρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς έχει ενσωματώσει και αντικατοπτρίζει τις τελευταίες τάσεις και τις σημαντικές μεταβολές που έχουν παρατηρηθεί και καταγράφονται στην Απασχόληση, σε διεθνές επίπεδο, κυρίως ως απόρροια των οικονομικο-κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας COVID.

Η Εκτελεστική Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΛΑΜΨΑ ΑΕ, κα Χλόη Λασκαρίδη αναφέρει σχετικά:

«Η αναγνώριση της ΛΑΜΨΑ ως μία εκ των κορυφαίων, πλέον ελκυστικών εργοδοτριών στην Ελλάδα, μας γεμίζει περηφάνεια και ικανοποίηση. Είναι μια σημαντική επιτυχία που οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες τις οποίες καταβάλλει καθημερινά το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας, προκειμένου να διασφαλίζει το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών στα Ξενοδοχεία μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το εργασιακό περιβάλλον της ΛΑΜΨΑ επιβραβεύεται με μια «περγαμηνή» τέτοιου κύρους και που μπορεί να αποτελέσει θετικό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης, ειδικά για τον κλάδο του Ελληνικού Τουρισμού».