ΕΑΣΕ & Δίκτυο για την ΕΚΕ

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Δίκτυο ΕΚΕ) και η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), αναγνωρίζοντας τη σημασία συνεργασίας για την ευρύτερη διάδοση και υιοθέτηση των αρχών και καλών πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμπράττουν σε μια κοινή προσπάθεια ανάδειξης της σπουδαιότητας της ΕΚΕ στο σύγχρονο επιχειρείν.

Αφετηρία της συνεργασίας είναι η Ημερίδα που συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:00 στην Αίγλη Ζαππείου με θέμα: «Υπεύθυνοι Ηγέτες & Κοινωνία – Κρίσιμες σχέσεις εμπιστοσύνης και προοπτικής».

Για το πώς μπορούν να ανταποκριθούν οι CEOs στις προκλήσεις που διαμορφώνονται στις σύγχρονες επιχειρήσεις σε θέματα σχετικά με την ΕΚΕ θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που διενήργησε η ΕΑΣΕ στα μέλη της – ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων. Η Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ κα Μαρία Αλεξίου θα παρουσιάσει τις θέσεις και προτάσεις του Δικτύου σχετικά με το κατά πόσο η κρίση μπορεί να λειτουργήσει ως ευκαιρία για αλλαγή, με όχημα την ΕΚΕ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι Πρόεδροι των δύο φορέων θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας που προβλέπει μια σειρά από συνεργατικές δράσεις για την ΕΚΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ