KAFEA TERRA: Διάκριση στα Bravo Sustainability Awards 2022

Η KAFEA TERRA, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Awards 2022, στον πυλώνα, Περιβάλλον, για το πρόγραμμα “Κυκλική Οικονομία στην Επεξεργασία, Παρασκευή & Κατανάλωση Καφέ”. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής, στο πλαίσιο της εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης – Bravo Sustainability Week 2022.

Η KAFEA TERRA Food and Drinks AEBE αποτελεί αμιγώς ελληνική βιομηχανική εταιρεία, στον τομέα επεξεργασίας και εμπορίας καφέ. Η Εταιρεία ενσωματώνει πρακτικές κυκλικής οικονομίας στον τομέα παραγωγής, εμπορίας, παρασκευής και κατανάλωσης καφέ και μεριμνά για την εκπαίδευση και ενημέρωση όλων των κρίκων της αλυσίδας αξίας της, ούτως ώστε να προκύπτουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Οι επιμέρους στόχοι συνοψίζονται στην ελαχιστοποίηση απόθεσης απορριμμάτων στα ΧΥΤΑ, εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας και μείωση κόστους λειτουργίας.

Η Φιλιώ Χατζηδάκη, Sustainability & Corporate Affairs Manager της KAFEA TERRA Food and Drinks AEBE δήλωσε: «Η βράβευση αυτή μας τιμά ιδιαιτέρως, καθώς αναδεικνύει την προσπάθεια της KAFEA TERRA να εφαρμόζει πρακτικές κυκλικής οικονομίας στο σύνολο των δραστηριοτήτων της, εκπαιδεύοντας και ενημερώνοντας παράλληλα όλους τους κρίκους της αλυσίδας καφέ. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε πτυχή της λειτουργίας μας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη μιας υπεύθυνης και πρωτοποριακής επιχείρησης που δημιουργεί αξία στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά προς αυτή τη κατεύθυνση, μειώνοντας συνεχώς το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα».