ΚΟΡΕ ΑΕ: Στηρίζει την Παρέμβαση Νέων

H Παρέμβαση Νέων είναι μια νέα πρωτοβουλία που ξεκίνησε μέσα σε μια δύσκολη συνθήκη, τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια. Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί.

Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη πολλών νέων φοιτητών και εργαζομένων έκανε τη Παρέμβαση Νέων να είναι σήμερα ένας οργανισμός που σκορπά πράξεις αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.  Με σύνθημα “οι άλλοι είμαστε εμείς” προσπαθούν να αναδείξουν πως δεν χρειάζεται να περιμένουμε για ένα καλύτερο μέλλον, μπορούμε κάνοντας το πρώτο βήμα να συμβάλλουμε σημαντικά σε αυτό.

Αυτές οι δράσεις φαίνεται να έχουν θετική ανταπόκριση από τοπικές κοινωνίες αλλά και κόσμο που θέλει να συνεισφέρει εθελοντικά δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα ευρύ πλέγμα δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Η εταιρία ΚΟΡΕ, σε όλη τη πορεία της φροντίζει για  τον άνθρωπο και σέβεται τον πλανήτη, στηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους πράξεις αλληλεγγύης.  Με τον δικό της τρόπο συμβάλλει και εκείνη στη προσπάθεια αυτή, προσφέροντας όλο το απαιτούμενο ελαιόλαδο που χρειάζεται για την προετοιμασία γευμάτων των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα για τους επόμενους 3 μήνες.

H δράση αυτή έχει στηρίξει έως τώρα περισσότερους από 800 ανθρώπους. Για εμάς στην ΚΟΡΕ, είναι τιμή να μπορούμε να συμμετέχουμε σε δράσεις αλληλεγγύης.