Όμιλος Σαράντη & My market: Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες και η ελληνική αλυσίδα super market, My market, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζονται και αναλαμβάνουν από κοινού την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou – Μετακίνηση χωρίς εμπόδια.

Πιστοί στη δέσμευσή τους να προσφέρουν στον άνθρωπο και στην κοινωνία, το όραμα των δύο εταιρειών είναι να διευκολύνουν την πρόσβαση όσων έχουν ανάγκη και γίνεται πράξη με την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou – Μετακίνηση χωρίς εμπόδια. Μια δράση που έχει ως στόχο την κατασκευή ή ανακατασκευή των σκαφών σε πεζοδρόμια, κοντά σε επιλεγμένα καταστήματα My market του αστικού ιστού. Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά προϊόντων του Ομίλου Σαράντη στα καταστήματα My market, οι καταναλωτές συμβάλουν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στη δράση, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κατασκευή των σκαφών.

Με την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PassPantou – Μετακίνηση χωρίς εμπόδια η πρόσβαση στα καταστήματα My market γίνεται πιο εύκολη για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες, τους ηλικιωμένους και τους γονείς με τα παιδικά καροτσάκια, καθώς η απρόσκοπτη, ασφαλής και αυτόνομη πρόσβαση, είναι δικαίωμα όλων μας!