3η έκδοση CSR REPORTS

Όπως κάθε φορά, έτσι και την εφετινή χρονιά, η έκδοση εστιάζει στην καταγραφή και την ανάδειξη των Απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που παρουσιάζονται στην Ελληνική αγορά και φέτος πραγματοποιήθηκε  με την επιστημονική συνεργασία της EuroCharity.

Με στόχο να λειτουργήσει αφενός σαν ερέθισμα ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης για τις εταιρείες που δεν υλοποιούν προγράμματα ΕΚΕ και δεν έχουν προχωρήσει στην σύνταξη Απολογισμών αφετέρου σαν εργαλείο ενημέρωσης για εκείνες που ασχολούνται ενεργά με το θέμα, η 3η έκδοση CSR Reports επιχειρεί να προσεγγίσει το ζήτημα της παρουσίασης Απολογισμών Αειφορίας με το πληρέστερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο στις σελίδες της φιλοξενεί παρουσιάσεις Απολογισμών αλλά και απόψεις ακαδημαϊκών επιστημόνων, στελεχών, αναλυτών και  ειδικών  του χώρου της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, τα πρότυπα και τις προδιαγραφές που έχουν εδραιωθεί, τους Δείκτες Αειφορίας  που έχουν σημασία καθώς  και την επενδυτική αξία που έχουν αποκτήσει πια οι Απολογισμοί ΕΚΕ.  Αξίζει να σημειωθεί πως η έκδοση είναι ανθρακικά ουδέτερη καθώς όλες οι εκπομπές των αερίων θερμοκηπίου που προκλήθηκαν λόγω της παραγωγής της, αφού υπολογίσθηκαν από την Green Evolution AΕ αντισταθμίσθηκαν πλήρως από αυτήν σύμφωνα με τους κανόνες του σχήματος πιστοποίησης  CO2 Neutral Seal.

Παράλληλα, το έντυπο έχει εκτυπωθεί από την PressiousArvanitidis και είναι πιστοποιημένο κατά FSC. Το χαρακτηριστικό αυτό επιβεβαιώνει ότι οι Α’ ύλες χαρτιού που χρησιμοποιούνται προέρχονται από υπεύθυνες πηγές.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την ανθρακική ουδετεροποίηση της έκδοσης, επισκεφθείτε τη σελίδα:

http://www.co2neutralseal.com/clients/products/eurocharity/csr-reports-2013-1 .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ