ΜΕΓΑ: Πέντε σημαντικές διακρίσεις

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, διακρίθηκε στα RETAILBUSINESS AWARDS 2022, καθώς και στα βραβεία – θεσμός του ελληνικού επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», κατακτώντας συνολικά πέντε βραβεία.

Πέντε διακρίσεις που αναγνωρίζουν τη σημαντική συμβολή της ΜΕΓΑ στο ελληνικό επιχειρείν και την οικονομία της χώρας, αλλά και τη διαχρονική της μέριμνα προς όφελος της εθνικής ανάπτυξης και απασχόλησης, καθώς και της ελληνικής κοινωνίας εν γένει. Γιατί η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ παραμένει πιστή και στην υπόσχεσή της για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που δημιουργούν αξία και αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και στο Περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο των RETAILBUSINESS AWARDS, που έλαβαν χώρα την Δευτέρα 18 Ιουλίου, η εταιρεία ΜΕΓΑ έλαβε τα παρακάτω τρία βραβεία:

  • Βραβείο Gold στην κατηγορία Suppliers’ Best Brand Launch Campaign, με τα WET HANKIES Antibacterial Extra Safe. Το συγκεκριμένο προϊόν σκαρφάλωσε μέσα σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα από το λανσάρισμά του στην 1η θέση πωλήσεων σε όλη την κατηγορία υγρών αντισηπτικών μαντηλιών (στο ranking ανά κωδικό), ενώ ενίσχυσε περαιτέρω το συνολικό ηγετικό μερίδιο της μάρκας Wet Hankies, το οποίο κινείται στο επίπεδο του 67% (IQ Nielsen, Total Greece, %Value Share, Year 2021).
  • Βραβείο Silver στην κατηγορία Suppliers’ CSR CAMPAIGN, για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «ΚΑΘΑΡΟ ΑΙΓΑΙΟ». Αποτελεί μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική δράση που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την Εναλεία και τα My market, με στόχο τον καθαρισμό πλαστικών από τις θάλασσες και ακτές του Αιγαίου, τα οποία ανακυκλώνονται και συμβάλλουν στην Κυκλική Οικονομία.
  • Βραβείο Bronze στην κατηγορία κατηγορία Suppliers’ Brand Campaign, EveryDay Sensitive with Cotton Maxi Night.  Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with Cotton Maxi Night είναι οι μόνες που συνδυάζουν τόσο αποτελεσματικά maximum προστασία από διαρροές και maximum φιλικότητα προς το δέρμα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που έλαβαν χώρα την Τρίτη 19 Ιουλίου, η εταιρεία ΜΕΓΑ τιμήθηκε με δύο βραβεία:

  • Πρωταγωνιστής του Κλάδου ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (TISSUE), ως κορυφαία επιχείρηση βασικού κλάδου της ελληνικής οικονομίας (με κριτήριο τα αθροιστικά σύνολα του κύκλου εργασιών και των κερδών προ φόρων)
  • Greek Business Champion, ως επιχείρηση που κατάφερε να αυξήσει ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών της και τα κέρδη προ φόρων της, πάνω από 10%.

Με όραμα τη δημιουργία μιας ξεχωριστής 100% ελληνικής πρότασης στην προσωπική υγιεινή, η εταιρεία ΜΕΓΑ καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία και ταυτόχρονα λειτουργεί ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, που βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας.