ΕΛΙΝΟΙΛ: Αρωγός της μετακίνησης των οχημάτων του Humanity Greece σε έκτακτες ανάγκες

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, υποστηρίζοντας το έργο του οργανισμού Humanity Greece. Πιστή στην έννοια της εθελοντικής προσφοράς, η εταιρία αναλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών σε καύσιμα των οχημάτων των εθελοντών, οι οποίοι συνδράμουν παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται. 

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με όσους χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Μέσω του Πρότυπου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece, στο οποίο γίνεται η αποθήκευση και διαλογή των αγαθών, αποστέλλονται σε εβδομαδιαία βάση πακέτα στήριξης σε οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας καθώς και σε πυρόπληκτες οικογένειες και πυροσβέστες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. 

Τα πακέτα εμπεριέχουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής. Η ΕΛΙΝΟΙΛ, μέσω του μεγάλου δικτύου πρατηρίων «ελίν» που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέρει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις σε καύσιμα για τα οχήματα του Humanity Greece, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποστολή αυτών των πακέτων σε όσους το έχουν ανάγκη, όπου κι αν βρίσκονται. 

Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ΕΛΙΝΟΙΛ και τους ανθρώπους της για τη σημαντική τους συνεισφορά, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει τις ανάγκες του Οργανισμού, διευκολύνοντας το καθημερινό του έργο.