Χαμόγελο του Παιδιού: Γιορτές για τα παιδιά στην Ηλιούπολη και την Αγία Παρασκευή

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί σε δύο γιορτινά τριήμερα αφιερωμένα στα παιδιά:

  • Γιορτή για τα παιδιά στην Ηλιούπολη: Παρασκευή 9 έως Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, 18:00-22:00, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
  • Γιορτή για τα παιδιά στην Αγία Παρασκευή: 16-18 Σεπτεμβρίου 2022, 18:00-22:00, Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Δύο τριήμερα χαράς και παιχνιδιού για όλα τα παιδιά!

Πολυάριθμες δημιουργικές δραστηριότητες, ζωγραφική, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, ένα δέντρο γεμάτο από τις δικές σας ευχές, δημιουργία ορχήστρας με κρουστά μουσικά όργανα, μουσικά δρώμενα, ρομποτική, προσκοπικά παιχνίδια, έξυπνα και μαγικά κόλπα, αφήγηση παραμυθιού, χορευτικές παραστάσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους μας.

Και μην ξεχνάτε…στις Γιορτές για τα Παιδιά θα βρείτε επίσης bazaar με τα είδη του Οργανισμού και πολυάριθμες ιδέες για τα δώρα σας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από το bazaar και τον κουμπαρά, θα διατεθούν αποκλειστικά για την απόκτηση των απαραίτητων σχολικών ειδών των παιδιών σε ανάγκη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Δήμους Ηλιούπολης και Αγίας Παρασκευής και τις επιχειρήσεις που πάντοτε στέκονται στο πλευρό μας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους καλλιτέχνες, τους ομίλους και τις τοπικές επιχειρήσεις που με τις δημιουργικές τους δράσεις ομορφαίνουν τις Γιορτές των Παιδιών.

Μια μεγάλη αγκαλιά και στους Εθελοντές μας, για την αστείρευτη ενέργεια και ανιδιοτελή προσφορά τους, πάντα πολύτιμη και καθοριστική.