Όμιλος SABO: Ομαδική Ασφάλιση για το σύνολο των εργαζομένων!

Ο Όμιλος SABO, ένας από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με εξειδίκευση στη κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού και στα έργα υποδομής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους του, ανακοινώνει την παροχή προγράμματος ομαδικής ασφάλισης ζωής & υγείας για το σύνολο των ανθρώπων του με σκοπό την απρόσκοπτη πρόσβαση τους, χωρίς προϋποθέσεις, σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Ειδικότερα, το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρέχεται δωρεάν για περισσότερους από 300 εργαζομένους και δύναται να επεκταθεί και στα εξαρτώμενα μέλη αυτών ενισχύοντας, έτσι, το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στις οικογένειές τους. Το πρόγραμμα παρέχεται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη και αποτελεί ένα από τα πληρέστερα προγράμματα της αγοράς. Στις παροχές του συμπεριλαμβάνονται η ασφάλιση ζωής και ατυχήματος, η νοσοκομειακή περίθαλψη καθώς και λοιπές υπηρεσίες πρόληψης όπως διαγωνιστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις.

Ο Όμιλος SABO επιδιώκει σταθερά τη διαμόρφωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αφοσίωσης με τους ανθρώπους του, τη δημιουργία ενός θετικού εργασιακού κλίματος καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η εν λόγω πρωτοβουλία συνιστά, για τον όμιλο, μια έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων, οι οποίοι αποτελούν κινητήριο μοχλό της αναπτυξιακής πορείας του από το 1984 μέχρι και σήμερα.