Vitex: Δωρεά αντιμικροβιακής βαφής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Ειδική αντιμικροβιακή βαφή προσέφερε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου η εταιρία οικοδομικών χρωμάτων Vitex. Τα 1.000 λίτρα πιστοποιημένου χρώματος, το οποίο συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης και διάδοσης των βακτηρίων, θα αξιοποιηθούν για τη συντήρηση αρχικά των χειρουργείων και στη συνέχεια και άλλων χώρων του Νοσοκομείου. 

Αντίστοιχα αντιμικροβιακά χρώματα της ίδιας εταιρείας επιλέχθηκαν, λόγω των προδιαγραφών τους, και χρησιμοποιήθηκαν για την αποκατάσταση αντιμικροβιακών χρωματισμών στην Πνευμονολογική Κλινική, η οποία ανακατασκευάστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα.

Εκπρόσωποι της εταιρείας και εμπορικοί συνεργάτες της, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρωτοβουλία «Τράπεζα Χρώματος» προσφέροντας αντιμικροβιακές βαφές σε νοσηλευτικά ιδρύματα, παρέδωσαν τη δωρεά στο Νοσοκομείο, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022. 

Την αντιπροσωπεία της Vitex, με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων Νικόλαο Μόσχο, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της προσφοράς και ευχαρίστησε για την ευγενική κίνηση, που αποτελεί έκφραση αλληλεγγύης και στήριξης προς το Νοσοκομείο.