ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola: Θερμοί υποστηρικτές του 1ου Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola στηρίζουν το 1ο Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού «Μεσόγεια 2022» που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Σπάτων – Αρτέμιδος, την Παρασκευή (30/9) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Το Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα λάβουν μέρος νεαροί αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ 10 και 16 ετών, από περισσότερους από 40 συλλόγους, ενώ τα παιδιά από τα σχολεία της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τον κλασικό αθλητισμό. Το φεστιβάλ «Μεσόγεια» είναι μία πολυπολιτισμικού ενδιαφέροντος διοργάνωση με πολλές παράλληλες δράσεις, με διαδραστικά παιχνίδια εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα και ψυχαγωγικές δράσεις.

Την εκκίνηση στο Night Run, έναν αγώνα για παιδιά και γονείς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα δώσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία θα βρεθεί στο στάδιο των Σπάτων την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola είναι ένθερμοι υποστηρικτές αθλητικών διοργανώσεων που επικοινωνούν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», και αποτελούν πολιτιστικά δρώμενα που προάγουν τον αθλητισμό, στοχεύοντας στην ψυχαγωγία.