2ος Ημι-Μαραθώνιος Αθήνας

Περισσότεροι από 10.000 δρομείς έδωσαν το «παρών» στην γραμμή της εκκίνησης, την Κυριακή 31/03,  μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη συμμετέχοντας στους αγώνες του 2ου Ημι-Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η WIND ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα δρόμου 3 χλμ. της διοργάνωσης του Ημι – Μαραθωνίου, είχε δυναμική παρουσία ώστε το κέντρο της πόλης να μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή.

Η οδός Σταδίου πλημμύρισε από τους δυνατούς ήχους των BATALA, που ντυμένοι στα χρώματα της WIND, ξεσήκωναν με τα τύμπανά τους και το δυναμικό χορό τους σε ρυθμούς samba & reggae, τους δρομείς στο πέρασμά τους.

Αλλά και στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες, στο αγώνισμα του ημι-μαραθώνιου δρόμου των 21,1χλμ, αναδείχτηκε η Μάγδα Γαζέα, με χορηγό την WIND. Με χρόνο 1.17.54 η Γαζέα κατέκτησε ταυτόχρονα και το 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κώστας Πούλιος. Παράλληλα, στους αγώνες του Ημι – Μαραθωνίου συμμετείχαν και 120 εργαζόμενοι της εταιρείας που έτρεξαν με τα χρώματα της WIND Running Team .

Η γιορτή κορυφώνονταν στον τερματισμό, μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο όπου σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως χρόνου, απονέμονταν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ