Η LALU στηρίζει τη Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η εταιρεία επικοινωνίας και εξωστρέφειας LALU, στηρίζει έμπρακτα τα κορίτσια που φιλοξενούνται στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα» καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε γραφική ύλη και είδη πρώτης ανάγκης.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι ανάγκες για κάθε μαθητή είναι πολλές. Η εταιρεία LALU, έχοντας δημιουργηθεί από γυναίκες, θέλησε να βοηθήσει στο φετινό ξεκίνημά τους κορίτσια μιας άκρως ευάλωτης ομάδας. Τα κορίτσια που φιλοξενούνται στη δομή «Αγία Άννα» προέρχονται από οικογενειακό πλαίσιο κακοποίησης ή εξαθλίωσης και συχνά, βρίσκονται εκεί κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης. Από το 1972, η δομή, με αστείρευτη δύναμη, εξασφαλίζει σε ανήλικα κορίτσια στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση και κοινωνικο-συναισθηματική καλλιέργεια στις εγκαταστάσεις της στη Ν. Κηφισιά Αττικής.

Η LALU, με βασικούς πυλώνες της την επικοινωνία, την εξέλιξη και την ευημερία, εξασφάλισε στις 15 μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φιλοξενούνται στην «Αγία Άννα», γραφική ύλη, σχολικά σακίδια και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η Έλενα Μεσσαρίτη, συνυδρίτρια της LALU, δήλωσε σχετικά: “H ενέργεια αυτή σχεδιάστηκε με σκοπό να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση των γυναικών του μέλλοντος, αλλά και στη δημιουργία πλαισίου εκπαίδευσης και ψυχοκοινωνικής ένταξης στην κοινωνία μιας ευάλωτης ομάδας που θα αποτελέσει μήτρα έμπνευσης και καθοδήγησης για τις επόμενες γενιές”. Η κυρία Παλαιολόγου, Πρόεδρος του Ιδρύματος, δήλωσε σχετικά “Ευχαριστούμε από καρδιάς την Εταιρεία LALU για την κινητοποίησή σας και στήριξη των φιλοξενούμενων κοριτσιών μας, μιας πραγματικά πολύ ευαίσθητης κοινωνικά και συναισθηματικά ομάδας. Δράσεις και πρωτοβουλίες συμπαράστασης, μας ενδυναμώνουν και συμβάλλουν εμπράκτως στη συνέχιση του πολυεπίπεδου έργου της «Στέγης μας».