Αnswear.gr: Με τη νέα συλλογή SHERO στο Ladies Run 2022

Με ένα συλλεκτικό T- shirt που φέρει εμπνευσμένα μηνύματα στήριξης, ενδυνάμωσης και ενθάρρυνσης για όλες τις γυναίκες, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή το answear.gr, στο πλευρό των 1000 γυναικών δρομέων του Ladies Run 2022. Ο θεσμός διοργανώνεται από το 2012, ενισχύοντας κάθε χρόνο το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και τις δράσεις του υπέρ των γυναικών.

Το T- shirt, που αποτελεί μέρος της νέας συλλογής SHERO του γυναικείου brand Αnswear.LAB, έχει σχεδιάσει η Μαριλένα Προκαλάμου, νικήτρια του φετινού Fashion Design project by Answear.gr της 30ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week. Η Answear, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμα μια φορά τη υποστήριξη της στις γυναίκες, διαθέτει όλα τα έσοδα από την πώληση του συγκεκριμένου Τ- shirt στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, προκειμένου να βοηθήσει   ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Άλλωστε, όταν το Answear.LAB παρουσίασε πρόσφατα τη νέα περιορισμένη συλλογή SHERO, ήταν ξεκάθαρο ότι πίσω από τα ρούχα κρύβεται ένα βαθύτερο μήνυμα για τη στήριξη των γυναικών. Γι’ αυτό και η συλλογή ονομάστηκε SHERO, από τη φράση SHE IS A HERO που σημαίνει ότι κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία πραγματική ηρωίδα!

Όσο για το 10ο Ladies Run, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διέθετε ως new Style Partner η Answear, κυριάρχησε ένα εντυπωσιακό installation εμπνευσμένο από τη συλλογή SHERO, καθώς και ένας καμβάς τον οποίο οι γυναίκες που συμμετείχαν στον αγώνα, γέμισαν με δεκάδες μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας. Μετά την αθλητική προσπάθεια, σειρά είχε η αποθεραπεία: η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη και η δεκαμελής ομάδα της, φορώντας T- shirt από τη νέα συλλογή SHERO, πρόσφεραν στις δρομείς ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων. Στο τέλος του αγώνα δόθηκαν σε όλες τις συμμετέχουσες αναμνηστικά δώρα από την Answear, ενώ κληρώθηκε μια δερμάτινη τσάντα από την νέα συλλογή SHERO. Στην απονομή των μεταλλίων συμμετείχε και η Country Manager Ελλάδας και Κύπρου, Κωνσταντίνα Τσίρα.