Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.: Στην 4 η Διεθνή Έκθεση ENERGIA.TEC 2022

H εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών έδωσε δυναμικό παρόν, με ένα μοντέρνο περίπτερο στην ENERGIA.TEC, τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό υλικό, που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας, 21 με 23 Οκτωβρίου 2022. 

Τα στελέχη της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. είχαν την ευκαιρία να υποδεχθούν πλήθος επισκεπτών της έκθεσης και να ενημερώσουν για τις δράσεις του συστήματος που 18 χρόνια τώρα φροντίζει για την ορθή περιβαλλοντικά ανακύκλωση των ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών, λαμπτήρων και δοχείων τονερ και μελανιών, συμβάλλοντας  σημαντικά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να έρθουμε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου, χάρη στη συνεργασία τους καθίσταται εφικτό το έργο μας. Εργαζόμαστε με συνέπεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου συλλογής μας, με γνώμονα πάντα την ορθή ανακύκλωση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού», σημειώνει ο κ. Μάριος Ιντζελέρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.