INTERAMERICAN: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

    Η INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Κυριακή στις 7 Απριλίου και στο πλαίσιο του έργου εταιρικής κοινωνικής συνεισφοράς στον τομέα υγείας, αναλαμβάνει το κόστος και παρέχει δωρεάν στα πολυϊατρεία της ένα αιματολογικό checkup.

    Συγκεκριμένα, το πολυϊατρείο Medifirst στην Αργυρούπολη (Λ. Βουλιαγμένης και Αλίμου) και τα εξωτερικά ιατρεία της Αθηναϊκής Mediclinic, στο κέντρο της Αθήνας (Δορυλαίου 24, Πλατεία Μαβίλη) θα ανοίξουν τις πόρτες τους σε επισκέπτες που θα ήθελαν να αξιοποιήσουν την προσφορά μιας γενικής αιματολογικής εξέτασης. Οι αιμοληψίες θα γίνονται από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα διατίθενται σε όσους εξεταστούν από τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

    Η INTERAMERICAN, με την έμπρακτη κοινωνική υπευθυνότητα της υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της για την φροντίδα της υγείας ως δικαίωμα κάθε πολίτη και κινητοποιεί τις υποδομές και τις υπηρεσίες της, ώστε να τονίσει τον συμβολισμό της ημέρας για την αξία του αγαθού της υγείας και τη σημασία της πρόληψης.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ