ΥΓΕΙΑ: 2η βράβευση

Το ΥΓΕΙΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που βραβεύεται για 2η φορά για το εργασιακό του περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στην κατάταξη  Best Workplaces 2013.

Η έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, από την Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, ανέδειξε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στη δεύτερη θέση της κατάταξης εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Το ΥΓΕΙΑ διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών αυτών φέτος, μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 51 εταιρείες, οι οποίες απασχολούν 36.498 μισθωτούς. Σημειώνεται ότι η βράβευση των εταιρειών στηρίζεται κυρίως στις απαντήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου, δήλωσε: «Το ΥΓΕΙΑ διακρίνεται για 2η φορά για το εργασιακό του περιβάλλον και τη διάκριση αυτή την οφείλουμε στους ίδιους τους εργαζόμενους. Σε ένα περιβάλλον οικονομικά ασταθές, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί η διάκριση αυτή αποδεικνύει την ειλικρινή και αμφίδρομη σχέση συνεργασίας, κατανόησης και σεβασμού ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Επενδύουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας, κι εκείνοι μας το ανταποδίδουν χαρίζοντάς μας συνεχείς διακρίσεις. Oι εργαζόμενοι, άλλωστε, αποτελούν την κινητήρια δύναμη του Νοσοκομείου μας».

Η τιμητική αυτή βράβευση έρχεται σε συνέχεια της διάκρισης του ΥΓΕΙΑ ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην κατηγορία του καλύτερου εργοδότη της χρονιάς από τον θεσμό των European Business Awards. Κυρίαρχο ρόλο για τη διάκριση, έπαιξαν οι εργαζόμενοι που ενστερνίστηκαν και υποστήριξαν την προσπάθεια του Νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ