Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Χορηγός του 8ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Ξάνθης

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική πιστή στις θεμελιώδεις αξίες της που την θέλουν πάντα κοντά στον κόσμο της περιφέρειας, μαζί με το Συνεταιριστικό Ασφαλιστικό Πρακτορείο Ξάνθης Α.Ε., στήριξαν τον 8ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν στον αγώνα αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ παράλληλα ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά τους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” και ο Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, τον Δήμο Αβδήρων και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης.

Τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική εκπροσώπησε ο κ. Στράτος Κοντός, Διευθυντής Πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης που βράβευσε τους μικρούς αθλητές που διακρίθηκαν.  Επιπλέον, 26 συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από τη Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον αγώνα εκπροσωπώντας τα «χρώματα» της εταιρίας και κατά την παραμονή τους στην όμορφη πόλη της Ξάνθης είχαν την ευκαιρία για μια ξενάγηση στη Παλιά Πόλη και στα πλακόστρωτα δρομάκια της.

Ο κ. Στράτος Κοντός, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε και να συνδράμουμε, ως Συνεταιριστική Ασφαλιστική στη διοργάνωση αθλητικών δρώμενων όπως ο Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης.  Αποδεικνύουμε διαρκώς έμπρακτα ότι βρισκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις κοντά στην περιφέρεια τονώνοντας όχι μόνο την οικονομία αλλά και την κοινωνία της».