Peter Economides: The Importance of ΓΙΝΕΤΑΙ

Στην προσπάθειά της να προάγει ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία αλλά και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για μια μακρόπνοη και βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από τις αρχές και αξίες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης(ΕΚΕ), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκήρυξε τα Ευρωπαϊκά Βραβεία ΕΚΕ.

Με τον τρόπο αυτό θέλει να αναδείξει ότι μέσα από τη συνεργασία, την καινοτομία και την ποτελεσματικότητα, οι επιχειρήσεις, εφαρμόζοντας αυτές τις αρχές, μπορούν να δημιουργήσουν προστιθέμενη κοινωνική αξία. Θέλει να αναδείξει ότι αυτό ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αυτήν ακριβώς τη σημαντικότητα του ΓΙΝΕΤΑΙ (“THE IMPORTANCE OF ΓΙΝΕΤΑΙ”) θα παρουσιάσει ο κ. Peter Economides, βασικός ομιλητής της εκδήλωσης που οργανώνει το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη την Τρίτη 23η Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος) και ώρα 17.30 με την ευκαιρία της βράβευσης μιας μεγάλης και μιας μικρομεσαίας επιχείρησης που έλαβαν μέρος στο νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ανάδειξη των καλύτερων προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Η εκδήλωση αποτελεί το αποκορύφωμα μιας διαδικασίας που άρχισε την 3η Δεκεμβρίου 2012 και τελείωσε την 11η Απριλίου 2013. Στο διάστημα αυτό τριάντα μεγάλες και οκτώ μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπέβαλαν προγράμματα ΕΚΕ που πληρούσαν συγκεκριμένα κριτήρια που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, πρόεδροι επιχειρηματικών φορέων, στελέχη μη κυβερνητικών οργανώσεων κ.λπ. αξιολόγησαν τις τριάντα οκτώ συμμετοχές και κατέληξαν στην ανάδειξη των δύο νικητών (μια μεγάλη και μια μικρομεσαία επιχείρηση) καθώς και στην απονομή δύο επαίνων ανά κατηγορία. Όλοι συμφώνησαν ότι το επίπεδο των συμμετοχών ήταν πολύ υψηλό και η επιλογή των νικητών πολύ δύσκολη.

Σημειώνεται πως χορηγοί επικοινωνίας τςη εκδήλωσης είναι τα Csr Review, csrnews.gr, Csr Week, Adbusiness, Business Today και advertising.gr της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ