ALUMIL: Οικονομική ενίσχυση άνω των 500.000 ευρώ για το σύνολο των εργαζομένων της στην Ελλάδα

Για την ALUMIL, οι συνολικά 1.361 εργαζόμενοι της μητρικής εταιρίας αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο, κάτι που αντικατοπτρίζεται στη σημαντική αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας στην Ελλάδα το 2022 κατά σχεδόν 13% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Οι εργαζόμενοι συμβάλλουν καθοριστικά στην ανοδική αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η Εταιρεία. Συγκεκριμένα, το πρώτο 9μηνο του 2022 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ALUMIL αυξήθηκε κατά 38.4% στο σύνολο των χωρών όπου δραστηριοποιείται, ξεπερνώντας τα 300 εκατ. ευρώ, ενώ η λειτουργική του κερδοφορία αυξήθηκε κατά 50.8%, στα συνολικά 52.4 εκατ. ευρώ.

Με γνώμονα τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματά της, η ALUMIL προχώρησε στην καταβολή εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ύψους άνω των 500.000 ευρώ για το σύνολο των εργαζομένων της στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχερείς οικονομικά συνθήκες που έχει επιφέρει η ακρίβεια λόγω του πληθωρισμού.

H ΑLUMIL διαμορφώνει ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι εργαζόμενοι συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη του οράματος της Εταιρείας, η οποία τους στηρίζει στην επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη. Πυξίδες της εταιρικής κουλτούρας αποτελούν το ομαδικό πνεύμα και η συλλογική προσπάθεια, με την παράλληλη ενίσχυση των πρωτοβουλιών και της συμμετοχής στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων σε ένα περιβάλλον ισότιμων ευκαιριών.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και 12 εργοστάσια ανά την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, η ALUMIL κυριαρχεί στον σχεδιασμό και τη παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου παγκοσμίως, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τους ανθρώπους της.